søndag den 30. september 2012

PÅ EN REGNFULD DAG...

Kan du lave smykker.

Det elsker jeg selv at gøre. Og det var netop hvad jeg gav mig til forrige lørdag. Jeg havde købt nogle strenge med skønne rå og lidt rustikke amazonit stene - i forskellige størrelser - så nu var det blot at gå i gang.Stenene her er fuldstændige fantastiske - og jeg elsker den turkise farve.


Denne vinters smykke mode foreslår bl.a. halskæder og armbånd med kæmpe sten. Ikke fint poleret blanke - men med et rå og rustikt udseende.

Og armbåndet her - er jeg helt vild med. 
 Jeg glæder mig til, at have halskæden og armbåndet på. Det kommer bare til at se kanon godt ud - til en lækker sweater el. en skøn hvid skjorte.
De store halvædel sten er ca. 3,5x2,5 cm - og de lidt mindre kantede sten er ca. 1,5x0,8 cm. Så det her smykkesæt er altså ikke sådan, at overse.

Kreative hilsner og
Kram, Dorthe

lørdag den 29. september 2012

TILLYKKE - SÅ ER VINDEREN FUNDET ☺

TILLYKKE - TILLYKKE - TILLYKKE

Du har vundet et abonnement på 4 skønne magasiner
 fra Jeanne d'Arc Living.

Og du modtager allerede dit første magasin i næste uge.

Den heldige vinder er: Louise med bloggen - Ballerina

Så Louise - er du sød lige at kontakte os med din adresse.
 Du skriver blot til os på dc@vintage-huset.dkOg til alle andre som har deltaget ved vores Give Away. Tusinde tak fordi I ville være med.

Give Away hilsner og 
Kram, Dorthe

søndag den 23. september 2012

LAMPER DER HYGGER...

HUSK VORES GIVE AWAY - HVOR DU KAN VINDE ET ABONNEMENT PÅ 4 MAGASINER  FRA 
JEANNE D'ARC LIVING. 
Se højre side af bloggen - øverst oppe :)

Efterårets komme betyder, at vi så småt begynder at trække indendøre. Og måske synes du, at du trænger til lidt fornyelse i hjemmet.

Og lidt fornyelse i form af nye efterårs produkter fra altid skønne Chic Antique - er netop lagt i shoppen.


Lækker trækasse m. glaslåg og 8 rum. Patineret i en skøn creme farve. Perfekt til opbevaring af div.


Se flere nyheder fra Chic Antique på shoppen. www.vintage-huset.dk

Søndags hilsner og 
Kram, Dorthe

GLASBOXE - ROMANTIK OG NOSTALGI ❤

Jeg er vild med glasboxe. Og jeg har div. glasboxe stående overalt i hjemmet. Nogle har jeg grupperet med boxe i forskellig udformning og størrelse. Jeg har boxe stående på badeværelset - en box med vatrondeller i og en anden med fine skaller og sten - jeg har samlet på stranden.
Nogle af boxene er lidt rå og rustikke i deres udformning - og det ser bare flot ud når man bløder det rå og rustikke udseende op - og lægger smukke gamle blonder, urskiver, krystalprismer o.lign. i dem. De er alle forskellige i deres "udtryk". Nogle har krummelure  - andre fine "fødder" - og andre igen har søde "lukkeanordninger". Du kan erhverve dig smukke glasboxe hos http://www.vintage-huset.dk/.

Mange hilsner og
Kram, Dorthe

lørdag den 15. september 2012

TILLYKKE - Vinderen er fundet.

Så er vinderen af vores Give Away fundet. Og den heldige vinder har vundet skønne sæber fra Savon de Marseille.


* TILLYKKE * TILLYKKE * TILLYKKE *

Og vinderen er: Jytte - med bloggen "Kort og andet godt".Så kære Jytte - send os lige en mail med din adresse - og du modtager allerede de skønne sæber i næste uge. Du skriver blot til os på dc@vintage-huset.dk.
 
Og til alle andre som har deltaget ved vores Give Away. Tusinde tak fordi I ville være med - og hæng på.... Vi har jo endnu en Give Away her på bloggen. Se øverst på bloggen (højre side af bloggen)  
 
Ha' nu en dejlig lørdag og
Kram, Dorthe 

søndag den 2. september 2012

GAMLE PARFUMEFLACONER...


Gamle parfumeflaconer er en af mine utallige passioner. Jeg synes simpelthen bare, at de er så smukke. Og jeg har igennem årene fået samlet mig nogle stykker.


De har alle forskellig udseende og størrelse. Nedenstående parfumeflacon købte vi på et lille marked da vi var i Provence sidste sommer. Og den er absolut en af mine ynglinge.


Denne her hører også til i "privaten"


Og denne smukke gamle skin tonic flaske står og pynter på mit badeværelse. Den er fra Elizabeth Arden - købt også i Frankrig - og er helt vidunderlig.


Denne smukke gamle parfumeflacon nedenfor er også fra Frankrig - og kan købes i shoppen. Du finder den lige HERNogle af mine parfumeflaconer mangler deres "stopper". Det gør dem nu ikke mindre charmerende. Jeg holder nemlig også af, at bruge flaconerne som små vaser. De er perfekte til en lille rose o.lign.De er også fine - placeret i en lille gruppe - til et smukt stilleben.De fleste af mine parfumeflaconer er 100-150 år gamle. Det er da sjovt, ik'.

Parfumehilsner og 
Kram, Dorthe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...