fredag den 18. november 2011

Rustik Jul - På den nemme måde :)


December måned nærmer sig med "hastige skridt" - ja... inden vi får set os om - er det første søndag i advent. Jeg elsker den tid vi går i møde. Og jeg elsker ikke mindst, at skabe små hyggelige, romantiske og rustikke jule-stilleben.

Og har du endnu ikke været en tur i skoven og samle kogler, lav, mos o.lign - så benyt dig af den forestående weekend :) Tag familien med ud i naturen - hyg jer et par timer - og nyd alt det som naturen har at byde på. 

Har du et par gamle sylte/henkogningsglas - så fyld dem med kogler - og andre herligheder. Bind et fint bånd på glassene - det ser bare så skønt ud. Og så er det også en kanon god værtindegave :)


Også rustikke kasser m. jernhank - fyldt op med kogler, grene o.lign. - bliver også hurtigt til noget smukt at kigge på. Og har du nogle gamle nodeark, aviser m.m. ja... så tilføjer disse - blot noget ekstra :) 


Her hos os - er vi så småt begyndt at tænke på JUL - og nye kreative ideer skal afprøves i den nærmeste tid. 

Og så har vi naturligvis også travlt med at forberede os på JULEMARKEDET. Vi glæder os helt vildt meget. Det bliver fedt, at være sammen med "ligesindet". Det er skønt, at vi er så mange "profesionelle handlende" som har valgt at gå sammen om dette - og hvor nøgleordet især er samarbejde. Det er da bare COOL ik.... :) 

Du kan læse meget mere om JULEMARKEDET lige HER.

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Dejligt med lidt inspiration, men den grønne tekst er utrolig svær at læse

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...