søndag den 27. februar 2011

Franske Kirkestager - og Skøn Madonna

Nogle gange er man bare heldig.
Og heldig - det var vi, da vi fandt disse gamle franske kirkestager. Vi har længe været på udkig efter netop sådan nogle skønheder. De er rigt pyntet med blade, kornarks og smukke drueklaser. Og så har de - de mest vidunderlige store mælkehvide opaline blomster. Og hvad endnu mere skønt er - de er fuldstændig intakte. Det er da bare fantastisk.

Franske kirkestager - eller som disse eksemplarer - også hedder "taksigelsesstager" er en stor passion for mig. Jeg bestages altid af deres smukke udseende og deres store mangfoldighed.

Og at være så heldig at finde 2 stk. af disse overdådige franske kirkestager - det er da bare skønt. Hva' mener du - er de ikke fantastiske ???
Er den ikke bare skøn - denne store fine mælkehvide opalineblomst.

Det er via vores søde og dejlige kontaktperson i Belgien - at vi er kommet i besiddelse af disse skønheder. Hun har i mange år været "bidt af" franske loppefund - og tager jævnligt til Frankrig - for at gøre de mest vidunderlige fund. Og blandt mange fine sager - som vi netop lige har modtaget fra hende - er også denne skønne madonna.

Hun er bare så smuk - og så har hun de mest vidunderlige farver.

Og hendes angsigtsudtryk - ja.... det er også bare så stemningsfyldt. Nostalgi, charme og tider - der var engang. 

Ha' en skøn, dejlig og fredfyldt søndag :)



Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...