Jeg har pyntet dem med en lækker flødeost og appelsin frosting.
Jeg kan godt lide at de ikke er for overpyntet.
Ku´disse være noget for dig - så får du lige opskriften her. Der bliver til ca. 20-25 stk:
- 4 æg
- 150g smør (det skal være rigtig smør)
- 4 dl. sukker
- 7-8 spsk. kakao
- 2 tsk. bagepulver
- 1 dl. mælk (du kan sagtens bruge skummemælk)
- 3 dl. mel
- 75-100g hakket chokolade
Æg og sukker pisker du til en luftig masse. Smeltet og let afkølet smør og mælk piskes i æggemassen. Bland herefter kakao, bagepulver og mel godt sammen, inden det piskes i dejen. Tilslut vender du den hakkede chokolade i.
Fyld dejen i cupcakeforme ( lidt over halvt fyldt) og bag ca. 20-35 min ved 175 grader på midterste rille. Kagerne er færdige når der ikke hænger noget ved - efter at du har stukket en skarp genstand i midten af en af kagerne.
Og frostingen - den er bare så nem at lave. Du gør bare følgende:
- 200g flødeost (Philadelphia) den klassiske
- 200g flormelis
- 100g smør - det skal være rigtig smør
- 2-4 spsk appelsinsaft. (Har du ikke lige en appelsin - så brug appelsinjuice. Det har jeg selv prøvet - og det virker).
Smøret smuldre du i flomelisen og flødeosten. Derefter pisker du bare det hele sammen med din elektiske "pisker". Rør saften i efter behov - og hvor tyk du synes cremen skal være. Stil den i køleskabet i en times tid - før du smører den på dine cupcakes.
❤ Yummi yummi - og god fornøjelse ❤
Kram, Dorthe
Ingen kommentarer:
Send en kommentar