mandag den 2. april 2012

NYE FORÅRS VARER - IGEN IGEN

Efter endt ferie - er det tid til, at pakke varer ud. Paller tømmes, tekster skrives og billeder skydes. Alt skal i shoppen - og vi har mega travlt.

Her kan du se lidt af  hvad vi lige har pakket ud og lagt på sitet http://www.vintage-huset.dk/. Og meget - meget mere følger


Rå og rustik étagere fra Affari.



Produkter fra skønne Chic Antique. Og der er mange flere i shoppen. Besøg vores shop på http://www.vintage-huset.dk/ og se alle varene fra Chic Antique.


Denne lækre rå og rustikke krans i hjertefacon er udført i jern - og den er super skøn. Jeg har selv hængt én op allerede. 


Også helt nye forårs varer fra vores "Country Living" leverandør er ved at blive lagt i shoppen. Og tro mig... - mange flere følger.



Æsken her er af træ og så har den det sødeste motiv. Den er udført så den fremstår lidt gammel - og med 2 små hængsler. 


Knopperne her er bare for lækre. Lidt rå og rustikke i deres udførelse. Vi skal selv igang med den helt store indendørs renovering af div. og her vil jeg helt sikkert gøre brug af disse knopper - til vores kæmpe tallerkenrække m. skuffer. Jeg tror de vil være perfekte til formålet. 



Og ingen nyheder uden, at det også omhandler brocante fund. Vi har netop fået en hel ny sending hjem fra Frankrig - og arbejder ihærdigt på, at lægge dem på sitet. Og vi har fået rigtig mange fine ting hjem - som vi håber på, at få gjort klar - indenfor de nærmeste uger.



Det er bare så fedt - at pakke nye varer ud.

❤ Kram. Dorthe ❤

1 kommentar:

Lilla Blanka sagde ...

Hej fina Dorthe!

Åh vilka härliga nyheter!
Ohhhh den där hjärt-kransen i metall är alldeles underbar, jag blev alldeles förälskad i den ;)

Stor kram, ha en fin Påsk!
Mia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...