fredag den 23. november 2012

EN DEJLIG GAVE....

OG DETTE ER IKKE EN JULEGAVE.
 
Nææææ.... Dette er blot en gave - som jeg modtog idag - og en ganske uventet gave. Men en gave som jeg blev utrolig glad for. Til alle jer som følger mig her på bloggen - kan I sikkert genkende navnet LADURÉE. Jeg har nemlig i et tidligere indlæg vedhæftet billeder af deres utrolig skønne macarons. "Huset" Ladurée blev grundlagt i 1862 - og er indbegrebet af kager m.m. i en klasse for sig. Lidt i stil med mode og stil iconet Chanel. 

Og idag har jeg fået en hel æske med 18 stk. af de mest vidunderlige macarons. Disse skønne kager ligger i en fuldstændig forrygende fin æske - som igen var anbragt i en ganske lækker pose i den mest vidunderlige farve.

 
Tider - der var engang.... hos Ladurée 


Æsken er bare så fin :)


Og kagerne - hvilken nydelse.


Helt vidunderlige - og med mange skønne smagsvarianter

 
 Disse skønne macarons - er ganske uovetruffen. Vidunderlig konsistens og med helt fantastiske smags varianter. Og hvorfor så "gå op i" indpakningen/emballagen. Simpelthen fordi - det er så gennemført og fint. Det er ganske enkelt luksus for alle dine sanser.

Og da jeg også er en person som sætter pris på lidt luksus i hverdagen (og tro mig, de luksus ting jeg ejer - har jeg sparet sammen til - igennem lang tid) - om det er en skøn taske fra Louis Vuitton, sko fra Prada eller solbriller fra Chopard - ja... så sætter jeg altså også pris på disse lækkerier, fra Ladurée. Og at disse er en gave - tja... det gør bare, at jeg skønner på dette/disse - endnu mere.

Uhmmm - jeg er glaaaaaad.

Ladurée hilsner og
Kram. Dorthe    
 

lørdag den 17. november 2012

GAMLE APOTEKER FLASKER OG NYE FLACONER...

Jeg havde lige et kreativt øjeblik - og fik lyst til at "lege" lidt med blonder, gamle apoteker flasker og reproduktioner af smukke parfume flaconer.
 
 
Så var det bare om at finde de smukke blonder, flasker/flaconer og smykkedele frem :)
 
 
 
 
Denne flacon er pyntet med en gammel fransk prisme og en fin fjer.
 
 
 
 
 
 
Og denne store gamle apoteker flaske er bl.a. smykket med et gammelt glasvedhæng fra 1920 erne.
 
 
 
Kreative hilsner og
Kram, Dorthe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...