mandag den 11. juni 2012

Mange har mailet og ringet...

Neeej, hvor er der mange der har mailet og ringet om det lille fif jeg skrev om i indlægget på bloggen - vedr. sæben fra Savon de Maiseille. Kunne jeg ikke lige tage nogle billeder og vise på bloggen....

Her er de så.


Er det ikke fint.Jeg garantere, at dit badeværelse vil dufte himmelsk og at dine gæster vil blive begejstret. Nemt, praktisk og særdeles hygiejnisk. En enkel sæbespåne - er mere en rigeligt til vask af hænder. 


Velduftende hilsner og
Kram, Dorthe

søndag den 3. juni 2012

SE HVAD JEG LIGE HAR KØBT ❀

Jeg har været så heldig at få fat i to små gamle møbler - og så endda utrolig billigt. Jeg har længe været på udkig efter et møbel til vores lille hall. Det skulle være gammelt - malet hvidt - have mange skuffer, og bare se charmerende ud. Og nu har jeg fundet det!!!

Det var helt nyistandsat - og malet fint hvid. Lige sådan som jeg rigtig godt kan lide. 


Jeg kom også til at købe dette fine lille servanteskab med en fuldstændig indtakt marmorplade. Også helt nyistandsat og til KUN kr. 300,00. Hva' gir' I mig - var det ikke billigt....  


Nogle gange har man bare lov at være heldig. Og lige nu - går jeg og venter på et stort, gammelt karlekammerskab m. dobbelte døre - som jeg har købt i Randers. Jeg kan næsten ikke vente. 

Søndagshilsner og
❀ Kram, Dorthe ❀

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...