søndag den 27. maj 2012

SAVON DE MARSEILLE...Ååhhhh

Vidunderlig, lækker og særdeles  velduftende. Ja... det er hvad disse skønne sæber er. Vi har netop fået disse lækre franske sæber hjem til shoppen, fra Ib Laursen. Og hvilke sæber. De er fuldstændig mættede i duft og konsistens og meget drøje i brug. Vi åbner dem på sitet i næste uge - og de findes både i dejlig store firkantede sæber af 300g - samt fine gæstesæber a 30g.Skønne gæstesæber.


Og så et lille fif. Jeg har altid en fin glas- el. sølvskål stående med sæbe i - på mit badeværelse - til mine gæster. Men det er sæbe, som jeg har høvlet af et stort stykke SAVON DE MARSEILLE. Jeg bruger simpelthen min gamle ostehøvl - og høvler flager af forskellige sæber. Flagerne er perfekte til éen gang håndvask - og så ser det også fint ud :) 

Du finder disse skønne sæber hos http://www.vintage-huset.dk/ i næste uge.

Ha' en skøn 2. pinsedag.
Kram, Dorthe

fredag den 11. maj 2012

Havens skønheder lige nu

Har lige været på min daglige "havevandring" og måtte endnu engang tage billeder af havens skønheder. Og så glæder jeg mig til at tilføje endnu 2 vidunderlige roser til potterne på terrassen. Meeen det bliver ikke før terrassen er færdig malet, lysekronen atter er hængt op og vore hvælvet sejlgardin til loftet, er monteret. Jeg glæder mig :)

Varme, forår og sommer. Bring it on - vi er klar.

Kram, Dorthe

lørdag den 5. maj 2012

Tillykke - Vinderen er fundet ☺

Så er vinderen af vores Give Away fundet. Og den heldige vinder har vundet et abonnement på 4 skønne magasiner fra Jeanne d'Arc Living.

* TILLYKKE * TILLYKKE * TILLYKKE *

Og vinderen er: Lopppe - med bloggen "Loppes ting og sager".
Så kære Loppe - send os lige en mail med din adresse - og du modtager allerede Maj udgaven i næste uge. Du skriver blot til os på dc@vintage-huset.dk.


Og til alle andre som har deltaget ved vores Give Away. Tusinde tak fordi I ville være med - og hæng på.... Vi har allerede den næste Give Away i støbeskeen  

Ha' nu en dejlig lørdag og
Kram, Dorthe 

fredag den 4. maj 2012

I LOVE CUPCAKES ❤

Jeg har fået en ny passion. Jeg bager cupcakes. Jeg synes det er så sjovt. Jeg er netop lige blevet færdig med disse skønne chokolade cupcakes - og tænkte, at jeg ville dele dem med dig. OG DET ER BARE SÅ NEMT :)


Jeg har pyntet dem med en lækker flødeost og appelsin frosting.


Jeg kan godt lide at de ikke er for overpyntet. 


Ku´disse være noget for dig - så får du lige opskriften her. Der bliver til ca. 20-25 stk:
 • 4 æg
 • 150g smør (det skal være rigtig smør)
 • 4 dl. sukker
 • 7-8 spsk. kakao
 • 2 tsk. bagepulver
 • 1 dl. mælk (du kan sagtens bruge skummemælk)
 • 3 dl. mel
 • 75-100g hakket chokolade

Æg og sukker pisker du til en luftig masse. Smeltet og let afkølet smør og mælk piskes i æggemassen. Bland herefter kakao, bagepulver og mel godt sammen, inden det piskes i dejen. Tilslut vender du den hakkede chokolade i.

Fyld dejen i cupcakeforme ( lidt over halvt fyldt) og bag ca. 20-35 min ved 175 grader på midterste rille. Kagerne er færdige når der ikke hænger noget ved - efter at du har stukket en skarp genstand i midten af en af kagerne.

Og frostingen - den er bare så nem at lave. Du gør bare følgende: 
 • 200g flødeost (Philadelphia) den klassiske
 • 200g flormelis
 • 100g smør - det skal være rigtig smør
 • 2-4 spsk appelsinsaft. (Har du ikke lige en appelsin - så brug appelsinjuice. Det har jeg selv prøvet - og det virker).
Smøret smuldre du i flomelisen og flødeosten. Derefter pisker du bare det hele sammen med din elektiske "pisker". Rør saften i efter behov - og hvor tyk du synes cremen skal være. Stil den i køleskabet i en times tid - før du smører den på dine cupcakes.

❤ Yummi yummi - og god fornøjelse ❤
Kram, Dorthe 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...