fredag den 30. marts 2012

Arrivederci, Roma

Arrivederci, Roma - Netop hjemme igen - efter at have været på ferie i skønne Rom. Jeg er vild med den by - ja... jeg elsker den. Jeg har tilbragt en lille uge i denne fantastiske by sammen med min dejlige mand - og vores bedste venner. Så bliver det bare ikke bedre. Hvad vi ikke har oplevet, set, duftet og betraget - jamen det er bare helt fantastisk.

Det er 30 år siden - jeg sidst har besøgt denne vidunderlige by (og det er til trods for at Italien - er et af mine farvorit rejsemål - ja... de af jer der har fulgt med på bloggen - ved at jeg rejser til Italien mindst én gang hvert år ). Og hvor var det fedt at være tilbage igen. Nu, at se alle herlighederne med "voksne øjne".

Jeg havde fundet denne lille perle "af hotel" på nettet med den mest vidunderlige tagterasse - med udsigt over Roms tage, kirke og spir. Der var pinligt rent, et fantastisk sødt personale samt en vidunderlig morgensmads restaurant. Og så lå hotellet lige i "hjertet af det hele". Og hvis du skal til Rom - så send mig en mail på dc@vintage-huset.dk - så sender jeg dig et link til hotellet - det er virkelig et besøg værd :)  


Den første aften spadserede vi hen til Den Spanske Trappe. Vi fandt en hyggelig fortorvs restaurent - satte os - og fik en dejlig Caffe Latte/Øl/Vin. Hvor er det bare skønt - og sidde at kigge på mennesker :) Vejret var perfekt - 22 grader - og vi nød det.


Vi besøgte naturligvis Colosseum. Et fantastisk monument - og en kilde til evig beundring. Vi allierede os med en skøn italiensk guide - som bare var så levende i sin fortælling - at vi følte os som en del af den tids historie.
Forum Romanum ligger lige ved siden af - og det er virkelig også et besøg værd. Historiens vingesus - blæser nærmest en omkuld :)Selvfølgelig besøgte vi også Fontana Di Trevi. Ja... vi var derhenne hele 3 gange. Der er bare noget helt specielt og romantisk over denne vidunderlige fontæne. Og naturligvis smed vi også mønter i fontænen. Legenden siger, at hvis man smider mønter i fontænen - vil man gense Rom inden man dør. Og hvem vil ikke gerne det :) :) :) 


Og har man set Peters Kirken/Pladsen

skal man naturligvis også besøge Phantheon kirken. Den har altid facineret mig - med det store hul i taget - og jeg synes, at det er fantastisk - at det har kunnet lade sig gøre, at bygge den. Ja... det var første lille historie fra vores skønne tur til vidunderlige ROM. Og har du lyst - følger en historie mere - fra denne dejlige by. Næste historie vil være præget af mode, forår og skønne billeder.

Og skal du til Rom - og gerne vil have nogle fif om serværdigheder (og de fælder man absolut ikke skal falde i desangående - vi var nemlig kloge - og gennemskuede "såkaldte" gode tips ) - restauranter og hotel - ja .... så kontakt mig på dc@vintage-huset.dk og jeg vil sende dig en mail med relevante oplysninger. Jeg har visitkort - jeg kan scanne ind til dig med de mest vidunderlige restauranter, hoteloplysninger o.lign.

Med vidunderlige Rom i tankerne og
Kram, Dorthe

lørdag den 17. marts 2012

Nye dejlige forårsvarer ✾

Nye dejlige forårsvarer fra div. udenlandske/indenlandske leverandøre - er netop ankommet til Vintage-Huset. Palle efter palle pakkes ud - og jeg føler det som var hver dag, juleaften.

Skønne produkter fra Chic Antique, Affari m.m - og selvfølgelig også "country living" herligheder fra en af vore udenlandske leverandøre - bliver lige nu lagt i shoppen.

.¸¸•´¯`•.¸¸.

Altid skønne Chic Antique. Se alle nyhederne - hvor mange flere følger de næste uger - i takt med at vi får pakket dem ud - og lagt i shoppen.
.¸¸•´¯`•.¸¸.
Affari med sine skønne rustikke potter og meget, meget mere - haster vi også med at pakke ud :)

.¸¸•´¯`•.¸¸.

Og et væld af produkter i den skønne "country living" stil pakkes ud og lægges i shoppen. Også her har vi travlt med at pakke ud, skrive tekster og tage fotos. Og vi har fået rigtig meget hjem - så følg med i shoppen - hvor vi de næste uger vil knokle med at få disse herligheder lagt på sitet.


Jeg må videre med at pakke ud - og ÅHHHHH - hvor er det bare herligt, at pakke kasse efter kasse ud - med fine ting og sager.

Nyhedshilsner og
Kram, Dorthe

fredag den 9. marts 2012

❀Forår i min have ❀

Jeg har netop lige været på havevandring. Nå... ja - havevandring er måske så meget sagt. Jeg har været på min obligatoriske daglige rundtur i haven - for at nyde mine vintergækker, erantis og krokus. Og jeg elsker det. Jeg skal lige gå runden - og jeg skal lige rundt og se på alle forårsbebuderne. Jeg har gået "runden" tusinde og atter tusinde gange før - og jeg har betragtet de samme blomster mange gange tidligere. Men jeg bliver aldrig træt af min lille "tvangshandling". Jeg elsker bare, at følge livet i haven. ❀

Elegante og fine hvide står de og vugger i vinden.


Og den smukke gule farve lyser op i den lidt triste plæne.


Stolt knejsende - med "fødderne" i den kolde mos.


Ja.... Jeg har en kæmpe passion for havens blomster - og i morgen vil jeg plukke en fin buket - stille dem i en smuk vase - og bare nyde synet af dem. ❀

Blomsterhilsner og
Kram, Dorthe

søndag den 4. marts 2012

Sommerfugl - En yndefuld skønhed Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Jeg har lige fået et parti skønne gamle brocante fund - hjem fra Frankrig. Vores indkøber/kontakt person i Frankrig er bare helt forrygende - og jeg glæder mig altid over hendes mail og dertil hørende billeder. Hun ved lige præcis - hvad det er vi elsker og henrykkes over.

Denne gang indeholdt leverancen bl.a. gamle og smukke sommerfugle samlinger. Farvene på sommerfuglene er stadig utrolig velbevaret - og alle er fine yndefulde skønheder. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

De er da bare helt utrolig smukke.


Disse smukke gamle sommerfugle samlinger - bringer minder frem og ønske om en dejlig lang og varm sommer. En sommer hvor duften er mættet af fin blomsterduft - summende bier og vidunderlige flavrende sommerfugle. For disse yndefulde og sarte skønheder er dog smukkest - når de flyver rundt i naturen.

Søndagshilsner og

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Kram, Dorthe Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...