lørdag den 24. september 2011

GIVE AWAY - HOS MIT VINTAGE-HUS

Stemningsfulde ting - til et smukt stilleben :)

Efterårsvejret viser sig fra sin bedste side i dag - og det gør mig rigtig glad - så derfor må det atter være tid - til en dejlig Give Away.

Denne gang kan du vinde en skøn gammel mælkehvid bedekæde fra Frankrig - 3 gamle og store franske nodeark - samt et vidunderligt kors m. fint bånd.


Nodearkene er fantastiske at bruge til indpakning af gaver. På billedet nedenfor - har jeg blot taget en billig bog - pakket den ind i nodepapir - og bundet et fint bånd om. Det er da fint ik' 





Lodder til lodtrækningen samler du således:

1 lod - læg en kommentar til pågældene "Give Away's indlæg.
2 lodder - for at linke til min blog - fra din egen blog.
3 lodder - for at lægge pågældende "Give Away" billede ind på din blog.

Husk at skrive i kommentarfeltet - hvad du har gjort. Du kan naturligvis gøre flere ting - og på den måde samle flere lodder. Dog max 3 lodder.

Har du ikke selv en blog - kan du naturligvis også sagtens deltage. Læs hvordan du deltager ved at trykke på knappen "Give Away" i menu linjen - øverst på bloggen :)

Lodtrækningen finder sted d. 23/10-2011.

Vi håber, at du har lyst til at deltage - og ønsker dig held og lykke :) :) :)

Ha' nu en rigtig dejlig dag :)
 


torsdag den 22. september 2011

KIRKENE I PROVENCE

Og deres smukke religøse figure.
At besøge kirkene i Provence er et "must". I hvertfald hvis man er mig. Et kig ind i den mest ydmyge lille "bjergbyes" kirke til den mest overdådige kirke - i f.eks. Avignon - er virkelig en rejse - til et stemningsfuld univers. Det er nu ikke fordi, at jeg er specielt religiøs anlagt - jeg er nok som folk er flest.....

Men når jeg træder ind i alverdens kirker - ja... så sænker roen sig over mig. Jeg beundrer kirkens skønhed - hvadenten den er simpel el. overdådig - i sin udsmykning. Jeg trives især med den særlige stilhed - som fylder mit sind. Og så nyder jeg, at betragte kirkernes smukke religiøse figurer - og henrykkes over - at jeg selv har lige netop  sådan en "skønhed" både i privaten - som i vores shop. Det gør mig bare så glad :)  Madonnaerne i vores shop - finder du lige HER 



Det er ikke i alle kirke - det er muligt at tage billeder. I nogle kirker er det simpelthen forbudt - mens andre kirker - er besøgt af lokal befolkningen - som reflektere over livet - i en stille stund. Så tager jeg ikke billeder - det er man nødt til, at respektere. Men heldigvis er der stadig masser af muligheder - for at tage et skønt stemningsbillede :)



Også husenes facader prydes sommetider af smukke religiøse figure. Billedet her blev spottet ved en tilfældighed - og jeg synes simpelthen, at både tekst og figur - er fantastiske.


Se, det var endnu en historie fra Provence - et vidunderligt rejsemål. Jeg anbefaler det - på det varmeste. Og deler man sin passion for gamle og antikke "sager" med lokal befolkningen ..... ja, så får man noget ekstra historie med hjem :)

Næste rejsemål er allerede bestemt. Flybilletterne er bestilt - og dennegang går turen til VIDUNDERLIGE ROM. Det bliver nu ikke på "denne side af jul" - men at have noget skønt, at se frem til - det er bare "sagen". Og holder jeg af Frankrig - ja, så holder jeg ligeså meget af Italien. Det land må jeg bare besøge - mindst éen gang om året. Sproget - duften - maden - vinen - naturen og menneskene - JEG ELSKER DET HELE :)

Ha' en dejlig fredag og...
  

søndag den 18. september 2011

INTERIØR BØGER

Mit lille "refugium" i hverdagen.

Har du det ligesom jeg - og elsker interiør bøger fra ind- og udland - ja... så har jeg fundet en "ligesindet". Lige nu består min samling af 26 forskellige interiør bøger. Og jeg elsker dem :) Jeg bliver aldrig træt af, at bladre i dem. Konstant er de med til at inspirere mig..... Jeg får en ide - og havde jeg ikke lige set "noget" i en af mine bøger ???





Disse 3 bøger er netop tilføjet til min samling af dejlige interiør bøger. Og hvilke herlige bøger.... Jeg har været fuldstændig opslugt af disse bøger - henover weekenden - og det har været herligt. Så udover, at have været på loppemarkeder - har jeg altså tilbragt "kvalitetstid" med disse skønne bøger.


Og nu kan du også få mulighed for, at købe disse vidunderlige bøger. De er nemlig fundet ved en udenlandsk distrubitør af alverdens interiøer bøger - som jeg netop har indgået aftale med - om forhandling af disse - til vores shop. Du kan læse meget mere om disse - i shoppen. Du finder bøgerne lige HER


Mange flere interiør- og havebøger vil følge - henover efteråret/vinteren - så følg med i shoppen. Det bliver fantastisk :) :)

Og så lige et lille stemningsbillede af dette efterårs "MUST HAVE" fra et af denne weekends loppemarkeder. Jeg har længe været på udkig efter smukke, gamle mokka kopper - og jeg er meget kritisk. De skal have den helt rigtige farve og facon.



Jooooh... efteråret og vinteren tegner til, at blive den mest travle i Vintage- Huset's historie. Vi har indgået mange nye aftaler - nye forhandler-aftaler er indgået - og så er vi blevet opfordret til opstart af endnu en ny blog "mere herom på et senere tidspunkt". Et "magasin" har henvendt sig og ønsker, at vi starter endnu en blog - så det er på tegnebrædtet lige nu.

Og så "hvisker jeg lige JULEN" - jeg siger det slet ikke højt - det er alt for tidligt - MEEEEEEN - det bliver COOL :)       


Mange boghilsner

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...