lørdag den 27. august 2011

LOPPEFUND FRA FRANKRIG

Gamle loppefund med skøn patina.

Så er der lagt skønne gamle loppefund fra Frankrig - i shoppen. Her er rå og rustik "fil de fer"  - gamle bols - porcelæns "ting" - rustne nøgler og meget - meget mere.


Stor fil de fer kurv m. dejlig patina

Romantisk kammerstage i emalje

Gammelt jagthorn i messing

Gammel bol m. smuk patina


Dette er blot et lille udsnit af alle de dejlige loppefund fra Frankrig - vi netop har lagt i shoppen. Og meget mere følger - den næste månedstid.

Vores ferie/indkøbstur til Provence - har virkelig bidraget med mange smukke, gamle, rå og rustikke "skønheder". 

Skulle du få lyst - så tag et smut forbi vores shop. Du finder den lige HER 

Mange vintage hilsner og

søndag den 21. august 2011

PROVENCE - Afsnit 3

Brocante & Antik

At tage på marked i Frankrig - er en livsstil - for rigtig mange franskmænd. Og man forstår dem godt. Det er jo lige præcis det samme - som sådan nogle som jeg selv og min mand - holder så meget af.

Og da vi jo netop lige har været i Provence - ja... så var der da en hel del markeder - vi måtte besøge.

---------------------------------------------------------------------------------

Det er bare så hyggeligt, at vandre rundt på div. markeder - for lige netop at finde "det" som man simpelthen ikke kan leve foruden...

Og alle de søde, sjove og rare mennesker - man møder - det er herligt. Mange af dem vi møder på div. markeder - har stor lyst til at fortælle - om netop deres gamle "ting".


Så handler det om "at spidse øren" - for her tales der kun fransk. Og selvom jeg kun har mit "gymnasie" fransk, at støtte mig til - er det egentlig forbavsende - hvor meget man forstår. Nogen gange er det noget frygtelig sludder - jeg selv får sagt. Men pyt med det - det går alligevel :)


Og skønne dejlige brocante fund - dem var der masser af. Og her kom "begrænsningens kunst" virkelig til udtryk. Vi fik dog handlet en mængde skønne "ting" hjem til shoppen - og på billedet nedenfor - ser du blot et lille udsnit - af det vi fik købt.



Har du lyst til at se mere - så besøg vores shop på http://www.vintage-huset.dk/

Vi har fået rigtig mange gode brocante fund med hjem - og vil de næste mange uger - løbende ligge dem i shoppen.

Ja... også denne tur til Provence - har været dejlig. Og sikke mange billeder jeg har fået taget. Lidt over 500 billeder - er det blevet til ( jeg skulle jo lige indvie mit nye kamera ). Så mon ikke der henover efteråret og vinteren - kommer endnu en historie el. to samt skønne billeder fra Provence. Jeg kan nok ikke lade være :) :) :)  

Mange søndags hilsner og 
     

onsdag den 17. august 2011

PROVENCE - Afsnit 2

Skodder - med skøn patina.

Når man bevæger sig rundt i landskabet - i Provence - er der især éen ting - som jeg altid drages af. Nemlig, de smukke, gamle og patineret skodder - der altid er at finde på de proviancalske landhuse.

Og især de smukke farver på skodderne - er helt vidunderlige. Jeg havde sat mig for, at jeg på denne tur - ville forsøge at indfange - min begejstring for disse mange og farverige gamle skodder - med mit kamera. Og som skrevet - så gjort :)

------------------------------------------------------------------------------

Er det ikke bare super romantisk... 


Og at der også er potteplanter i vindueskarmen - tilføjer blot lidt ekstra charme...


Jeg studere også gerne folks gardiner - det synes jeg er hyggeligt... 


Jeg er vildt begejstret for både de brune og de turkise skodder - på husene her. Og hvad med alle de skønne planter - som hænger og pynter her. Er det ikke bare stemningsfuldt...


Og de svagt lyserøde skodder her... Ja, de skulle også lige foreviges..



Og så lige disse helt fantastiske skodder m.m. Absolut et af mine "ynglings" motiver. Jeg kunne simpelthen ikke stå for hele dette vidunderlige "menageri". Det er bare nærmest et fuldendt billede - på proviancalske skodder :)



Ja... dette er blot en lille del - af det jeg elsker ved Provence. Stemningen - duftene - farvene - varmen - og de mest vidunderlige "syn". 

Provence hilsner og 

mandag den 8. august 2011

PROVENCE - vores feriemål i år :) - AFSNIT 1.

Fransk landstemning :)

Ja, vi har bygget om - og trægte derfor til ferie og dennegang gik turen til Provence, hvor vi indlogerede os på et smukt lille hotel, nemlig "L'Hermitage" - lige lidt udenfor byen "Pernes Les Fontaines".

Og hvilket dejligt hotel, som i den grad bar præg af ægte fransk landstemning. Hotellet har 20 værelser - samt et lille hus - i forlængelse af hotellet - beliggende i en 2 ha stor park. Og vi havde booket det lille landhus m. skønne proviancalske møbler, en lækker stor terrasse m. flotte havemøbler i jern - samt den lækreste flisebelægning.

Her et lidt stemningsbilleder af vores hotel og parken.


Er det ikke bare smukt :)


Lige til et postkort !!!


Parken har mange vidunderlige små "oaser" - hvor man kunne sidde og "tænke tanker"


Eller sidde og læse i en god bog :)






Og indenfor - er den mest vidunderlige opholdsstue m. lækre møbler - hvis nu de 35-36 graders varme, bliver lidt for meget :)




Og lysekronen - ja... hvis jeg havde haft plads til den i kufferten - så....



Og så er der en skøn saltvandspool - hvor man rigtig kan lade sig afkøle - for bagefter, at drive den af i solsengen. Skøøøønt...



Hotellet kan virkelig anbefales - hvis man ønsker, at holde ferie i skønne Provence - med fantastiske udflugtsmuligheder i umiddelbar nærhed. Det være sig seværdigheder, skønne byer, brocante markeder (Uhhh - man kan købe sig fattig - og jeg har gjort nogle rigtig gode fund til shoppen) o.lign. Mere herom i andre blogindlæg - som jeg simpelthen også bliver nødt til, at fortælle jer om. 

Med Provence i tankerne og masser af



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...