lørdag den 24. oktober 2009

Nostalgiske gamle franske postkort

Smukke gamle franske postkort. Jeg elsker disse gamle postkort. Der er så meget nostalgi og stemning - og jeg bliver i godt humør af, at kigge på dem. Originalerne af de gamle kort er her brugt til dejlige reproduktioner m. revet kant og rustik jutesnor. Jeg er bare vild med det romantiske og det rå/rustikke i skøn samhørighed. Og så er bagsiden af kortet endda med en sød lille hilsen, fra den person som oprindelig i sin tid - sendte kortet afsted. De er i en dejlig stor størrelse samt almindelig postkort størrelse. Jeg har et hængende på min tallerkenrække og et hængende på døren af et lille skab - som hænger i mit badeværelse og det ser fantastisk ud.


lørdag den 17. oktober 2009

Vindruer - som var vi sydpå

Er netop blevet hevet med hen til min mands "have-stolthed". Hans flotte - flotte vindruer. Og jeg må give ham ret - de er faktisk helt utrolige - og så smager de himmelsk. Man føler sig næsten hensat til syden. Toscana el. Provence. Uhmmm :)


Gammel fransk jernvask

Fandt denne smukke gamle franske jernvask. Jeg ved endnu ikke hvor den skal placeres. Skal den hænges udenfor eller inde i huset. Nå, jeg har besluttet, at vente lidt med at tage stilling til dette - og bare gå og nyde synet af den.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...